Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4o Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παθολογία 2018

21 Φεβρουαρίου 2018 @ 08:00 - 25 Φεβρουαρίου 2018 @ 21:00

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει τη διοργάνωση του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή, το οποίο θα διεξαχθεί από 21 μέχρι και 25 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Palace.
Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, σε συνεργασία με άλλες συνεργαζόμενες με την Ε.Π.Ε. Επιστημονικές Εταιρείες, καταβάλλουν και εφέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή κατάρτιση του Επιστημονικού Προγράμματος του Συνεδρίου, ώστε να περιλαμβάνονται όλες οι σημαντικές εξελίξεις της Παθολογίας. Στις πέντε ημέρες του 4ου Συνεδρίου, διακεκριμένοι στα αντίστοιχα αντικείμενα Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι θα παρουσιάσουν τις νεότερες εξελίξεις και τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία της Εσωτερικής Παθολογίας μεταφέροντας επίσης τη διεθνή εμπειρία σε ερευνητικό, κλινικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.
Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει το Συνέδριο της Εταιρείας μας ένα καθιερωμένο θεσμό στην Παθολογία, χώρο ανταλλαγής απόψεων και αλληλοεπίδρασης με όλες τις συναφείς ειδικότητες της Παθολογίας καθώς και βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει η ειδικότητα της Παθολογίας και ο Παθολόγος κατά την άσκηση της Παθολογίας στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό βρισκόμαστε επίσης σε αρμονική και στενή συνεργασία και με την Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου προσβλέπουν στην ενεργό συμμετοχή σας, ώστε να αποτελέσει και αυτό το Συνέδριο βήμα ουσιαστικής επιμόρφωσης και συμβολής στην δια βίου εκπαίδευση του Παθολόγου καθώς και μοχλό αναβάθμισης της Ειδικότητας της Παθολογίας, η οποία αποτελεί τη βάση του συστήματος της νοσοκομειακής περίθαλψης, αλλά και βασικό πυλώνα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι στη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου θα γίνει εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ε., σύμφωνα με το τροποποιημένο καταστατικό της Εταιρείας.
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της European Federation of Internal Medicine (E.F.I.M.), της οποίας η Ε.Π.Ε. αποτελεί μέλος εκπροσωπώντας τους Έλληνες Παθολόγους στην Ευρώπη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγητής Ευστράτιος Σ. Μαλτέζος
Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Π.Ε.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Φεβρουαρίου 2018 @ 08:00
Τέλος:
25 Φεβρουαρίου 2018 @ 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εταρεία Παθολογίας Ελλάδος

Χώρος Διεξαγωγής

Grand Palace – Hotel – Thesslaoniki
Μοναστηρίου 305, 546 27
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54627 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
http://grandhotelpalace.gr/?lang=el